Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Tv8 ekranlarının sevilen moda yarışma programı Doya Doya Moda’da Pınar Asoubar merak edilen isimlerin başında geliyor. Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu kilosu bedeni kaç? Pınar Asoubar Instagram hesabı nedir?

Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
02 Ağustos 2022 - 15:37
Tv8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Doya Doya Moda, hafta içi her gün izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Sevilen yarışma programı, 2022 yılında üçüncü sezonu ile ekranları süslüyor. Doya Doya Moda yarışmasının heyecanında, yarışmacılar en güzel kombinleri giyerek en yüksek puanları almak için mücadele ediyor.

Hafta boyunca düzenlenen Doya Doya Moda’da, 5 günlük puanlar toplanıyor. Jüri üyelerinin yarışmacılara verdiği puanların ardından ise haftanın birincisi ve haftanın eleneni belli oluyor. Elenen yarışmacının yerine ise başka bir yarışmacı dahil oluyor.

Bu hafta da Doya Doya Moda’ya Pınar Asoubar dahil oldu. Güzel yarışmacı da izleyiciler tarafından merakla araştırılan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Peki, Pınar Asoubar kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir? İşte detaylar…

Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir?

Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Pınar oldu. Yabancı uyruklu olan Pınar programa giriş tarzı ile dikkat çeken bir isim oldu.

Her tarzın sahibi olabileceğini söyleyen Pınar Asoubar, 31 yaşındadır. İran Azerisi'dir. İstanbul'da yaşıyor.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum