Doya Doya Moda Özge Özder kimdir, kaç yaşında, Instagram!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda, yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Doya Doya Moda Özge Özder, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Doya Doya Moda Özge Özder kimdir, aslen nereli, mesleği nedir, ne iş yapar, boyu kilosu, bedeni kaç, burcu nedir, sevgilisi kimdir?

Doya Doya Moda Özge Özder kimdir, kaç yaşında, Instagram!
18 Temmuz 2022 - 16:20
Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda, 2022 yılında yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. 18 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda, bomba gibi yarışmacılarla izleyicileri de adeta ekranlarının başına kilitliyor. Sevilen yarışma programında 7 yarışmacı kendi stillerini ortaya koyarak en çok puanı almak ve haftanın kazananı olmak için yarışıyor.

İzleyiciler ise merak ettikleri yarışmacıları internet ortamında araştırıyor. Araştırılan isimlerden biri de Özge Özder oldu. İzleyiciler, Özge Özder hakkında bilgileri internette araştırmaya başladı. İşte merakla araştırılan Doya Doya Moda yarışmacılarından Özge Özder hakkında bilgiler haberimizde…

Doya Doya Moda Özge Özder kimdir?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Özge Özder 25 yaşında ve İnşaat mühendisi. 19 Mayıs Üniversitesi'nde okudu. Aslen Samsunlu. 2 aydır İstanbul'da yaşıyor. Sosyal medya ile ilgileniyor ve Tiktok üzerinde yorumculuk yapıyor. Yayınlarında şarkı söylüyor. Kendisi bekar ve çocuğu yok.
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum