Doya Doya Moda Tina Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu nedir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında boy gösteren güzel yarışmacılardan Tina Özdemir, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Doya Doya Moda 2022 Tina Özdemir kimdir, aslen nerelidir, eşi kimdir, sevgilisi var mı, Instagram hesabı nedir, boyu, kilosu burcu nedir?

Doya Doya Moda Tina Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu nedir?
18 Temmuz 2022 - 16:14
Tv8 ekranlarının efsane yarışma programlarından biri olan Doya Doya Moda yarışması yeni sezon yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Daha önceki sezonlarda reyting rekorları kıran yarışma, bu sezona da adeta bomba gibi bir giriş yapıyor.

Birbirinden güzel ve stil sahibi yarışmacıların yer aldığı programda, izleyiciler de ekranlarının başına kilitleniyor. Fenomen yarışmada, bu sezonki yarışmacılar da merak edilerek internet ortamında araştırılıyor. Merak edilen isimlerden biri de Tina Özdemir oldu. Tina Özdemir kimdir, aslen nereli? işte detaylar…

Doya Doya Moda Tina Özdemir kimdir?

İlk günden itibaren birincilik için yarışacak olan Tina Özdemir 4 Mart 1996 tarihinde doğdu. 26 yaşında. Beden eğitimi ve yüksek öğretim mezunu. Fitness, plates ve voleybolda hakemlik yapıyor. Daha önce modellik yaptı. İran'da 6 sene kürek çekti. Aslen Azerbaycanlı.

Modellik ve tasarımı çok seviyor. Elbise tasarımları yapıyor. Piyano aşığı güzel yarışmacı 4 senedir İstanbul'da yaşıyor. 3 yıldır eşi Berkan ile evi. En büyük destekçisi eşi ve ailesi. Programa değişik bulduğu tarzını göstermeye ve birinci olmaya geldi.

Instagram adresi @tina_ozdemir'dir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum