Reklam
Reklam
Reklam

Doya Doya Moda Banu Teker kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında boy gösteren yarışmacılardan Banu Teker, izleyiciler tarafında merak edilen isimlerden biri oldu. Doya Doya Moda Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir, ne iş yapar, eşi sevgilisi kimdir, evli mi, boyu kilosu bedeni kaç?

Doya Doya Moda Banu Teker kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir?
19 Temmuz 2022 - 11:00
Tv8’in sevilen yarışma programı Doya Doya Moda, üçüncü sezonu ile ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı fenomen program, izleyicileri de adeta ekranlarının başına kilitliyor. Önceki iki sezonda başarı çıtasını yükselten Doya Doya Moda’da boy gösteren yarışmacılar, kendi stillerini ortaya koyarak en fazla puan alan yarışmacı olmak ve mutlu sona ulaşmak istiyor.

Yarışmanın sıkı takipçileri izleyiciler ise yarışmacıların hangi kıyafetleri tercih edeceğinden tutun da birçok konuda merak ettikleri konuda internet üzerinde araştırma yapıyor. Merak edilen konuların başında ise yarışmacıların özel hayatları oluyor. Merak edilen yarışmacılardan biri de Doya Doya Moda Banu Teker oldu. İzleyiciler, Banu Teker hakkında merak edilen konuları internette araştırmaya başladı. Doya Doya Moda Banu Teker kimdir? İşte detaylar haberimizde…

Doya Doya Moda Banu Teker kimdir?

Banu Teker 4 Haziran 2000 Berlin Almanya doğumlu. 7 yaşından beri Türkiye'de yaşıyor Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım öğrencisi. Lüks hayatı ve güzelliği ile ilgi odağı olmayı başarıyor. Kendisine prenses denilmesini çok seviyor. Kuaförüm Sensin'de de bununla adını binlerce kişiye duyurmuştu. Instagram hesabı @banu_teker'dir.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum