Reklam
Reklam
Reklam

Doya Doya Moda Selen kimdir, Selen Özcan kaç yaşında nereli Intagram!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında yarışan isimlerden biri olan Selen Özcan, izleyicilerin araştırdığı isimlerden biri oldu. Doya Doya Moda Selen kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu yaşı kilosu bedeni kaç? Doya Doya Moda Selen Özcan Instagram hesabı nedir?

Doya Doya Moda Selen kimdir, Selen Özcan kaç yaşında nereli Intagram!
25 Temmuz 2022 - 23:40
Televizyon kanallarının vazgeçilmez yarışma programlarından biri olan Doya Doya Moda, ekranları süslemeye devam ediyor. Birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin jüri üyeliği yaptığı yarışmada, heyecan tüm hızıyla sürüyor. Doya Doya Moda, 2022 yılında üçüncü sezon yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yarışmada birbirinden güzel yarışmacılar da kıyasıya bir mücadele içerisinde yer alıyor.

Doya Doya Moda yarışmacıları da izleyiciler tarafından merak edilen ve araştırılan isimler olmayı sürdürüyor. Bu isimlerden biri de Selen Özcan oldu. İzleyiciler, Selen Özcan hakkında merak ettikleri konuları internette araştırıyor. İşte merakla araştırılan Doya Doya Moda Selen Özcan hakkında merak edilen konuların detayları haberimizin içerisinde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA SELEN ÖZCAN KİMDİR?

Bugün ilk kez yarışmacılar arasına dahil olacak ve hünerlerini sergileyecek Selen, kendi kurallarının yazılı bulunduğu kağıtları rakiplerine dağıttı. Tina ise 'Burada bizim kurallarımız geçer' sözleriyle çıkış gerçekleştirdi. 24 yaşında. Öğrenci. Instagram hesabı bilinmemektedir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum