Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir?

Tv8 kanalında hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında 2022 yarışmacılarından Nihan Sağır merak konusu oldu. Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kilosu burcu Instagram hesabı sevgilisi kimdir, bedeni kaç beden giyiyor?

Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir?
18 Temmuz 2022 - 16:49
Tv8’in efsane yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda izleyicileri yeni sezonda da ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. 2022 yılında üçüncü sezonu ile ekranlara gelen Doya Doya Moda, reytinglerde yine başarı elde etmeye de aday. Yarışmacıların heyecanları yüzlerinden okunurken, izleyiciler de merak ettikleri konu ve isimleri internette araştırmaya başladı.

Yarışmacılar arasında yer alan Nihan Sağır da izleyiciler tarafından merakla araştırılan isimlerden biri oldu. Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, kaç yaşında, nereli? işte detaylar…

Doya Doya Moda Nihan kimdir?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılardan biri olan Nihan Sağır 33 yaşında. Aslen Trabzonlu. Evli ve 1 erkek çocuk annesi. Profesyonel ve kalıcı makyaj uzmanı. Birçok ünlü isimle çalışıyor ve mesleğinde önemli bir yerde bulunuyor. Işıltı ve kırmızı stilettoyu tercih eden güzel yarışmacı, gülmeyi çok seviyor ve enerjisini hep yüksek tutmaya çalışıyor. Sesinin de çok güzel olduğu söyleniyor. Instagram hesabı @nihansagr'dır.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum