Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında 2022 yılı yarışmacılarını oylayan jüri üyelerinden biri olan Yasemin Yılmaz merak edilen isimlerden biri oluyor. Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu yaşı kilosu bedeni kaç?

Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı!
25 Temmuz 2022 - 23:38
Üçüncü sezonuyla tv8 ekranlarında 2022 yılında da yayın hayatını sürdüren Doya Doya Moda, izleyiciler ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen yarışmada, izleyiciler bir yandan stilleri ve yarışmacıların tercihlerini araştırıyor. Diğer yandan merak edilen konulardan biri de şüphesiz ki fenomen yarışmada boy gösteren yarışmacılar oluyor.

Doya Doya Moda’nın yarışmacıları, rakiplerini geride bırakarak kazanan olmak için en iyi moda tercihleri ile jüri üyelerinin karşısına çıkıyor. En yüksek puanı almak ve haftanın kazananı olmak isteyen yarışmacılar, büyük finalde kazanan isim olmak istiyor.

Yarışmacıların özel hayatına biyografisine ait bilgiler ise izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri oluyor. Yasemin Yılmaz da bu isimlerden biri oldu. Doya Doya Moda izleyicileri, jüri üyesi Yasemin Yılmaz hakkında merak ettikleri konuları internette araştırmaya başladı. İşte merakla araştırılan güzel jüri üyesi hakkında bilgiler haberimizde.

YASEMİN YILMAZ KİMDİR?

Yasemin Yılmaz, 1995 yılında doğmuştur ve 27 yaşındadır. Ünlü jüri Yasemin Yılmaz hem Türkiye de hem de yurt dışında birçok önemli defileye katılmıştır. Yasemin Yılmaz Son Olarak 2020 yılında 2020’nin en iyi çıkış yapan tasarımcısı ödülünü aldı.

Fashion Weeks’te tasarımları sayesinde çok konuşulan Yasemin Yılmaz, Doya Doya Moda yeni sezon jüri üyeleri arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum