Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında yeni yarışması Yağmur Güven oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Yağmur’un biyografisi merakla araştırılıyor. Doya Doya Yağmur kimdir, kaç yaşında aslen nereli, boyu kilosu bedeni kaç? Doya Doya Moda Yağmur Güven Instagram adresi ve burcu nedir, mesleği nedir?

Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir, kaç yaşında, nereli?
08 Ağustos 2022 - 16:01
Tv8 ekranlarının sevilen yarışmalarından Doya Doya Moda, 3. sezonunda da modayı belirlemeye devam ediyor. İzleyicilerin pür dikkat takip ettiği yarışmada, yarışmacılar da kendi stillerini ortaya koyarak en yüksek puanları almanın hesaplarını yapıyor. Reyting rekorları kıran yarışma programı, izleyicileri adeta ekranlarının başında kilitlemeyi de sürdürüyor.

Hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda’da boy gösteren yarışmacılar, jüri üyelerinden en yüksek puanı almak adına kendi stillerini jürinin beğenisine sunuyor. Haftanın son gününde ise bir yarışmacı yarışmaya veda ederken yeni bir yarışmacı ise Doya Doya Moda’ya dahil oluyor.

Bu hafta yarışmaya katılan yeni isim ise Yağmur Güven oldu. Güzelliği ile dikkat çeken genç yarışmacı, izleyiciler tarafından merak edilerek internet ortamında araştırılan isimlerin başında geliyor. Peki, Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Yağmur Güven kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar…

Doya Doya Moda Yağmur kimdir?

Bu haftadan itibaren birincilik için yarışacak olan Yağmur Naz Güven 23 yaşında. Aslen Erzurumlu. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Doya Doya Moda'da artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi ve iddiasını ortaya koydu.

Spikerlik ve ilişki koçluğu yapıyor. Katılmasının amacının iddialı olduğunu ve kadının nasıl giyinmesi gerektiğini göstermek istediğini söyledi. Instagram hesabı @yagmurguveny'dır.

BENZER HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum