Reklam
Reklam
Reklam

Doya Doya Moda 5 Ağustos Cuma kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında bir hafta daha sonlandı. İzleyiciler, 5 Ağustos 2022 Cuma Doya Doya Moda’da puan durumu tablosunu ve en çok puan toplayan yarışmacıyı merak ediyor. Doya Doya Moda’da bu hafta kim elendi, yeni yarışmacı kim oldu, en çok puanı kim aldı, haftanın birincisi kim? İşte detaylar…

Doya Doya Moda 5 Ağustos Cuma kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?
05 Ağustos 2022 - 16:37
Televizyon kanallarının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Doya Doya Moda adlı yarışma, tüm hızıyla sürüyor. Tv8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Doya Doya Moda, 2022 yılında üçüncü sezon bölümleriyle yayınlanıyor.

Fenomen yarışma programında yarışmacılar, en güzel kombinleri giyerek kendi stillerini ortaya koymaya çalışıyor. İddialı giyim tarzları ile jüri üyelerinin karşısına çıkan Doya Doya Moda yarışmacıları, hafta boyunca en çok puan toplayan isim olmak ve haftanın ödüllerini de kazanmak istiyor. Öte yandan yarışmada daimî olmak ve elenmemek için de yüksek puan almaya çalışan yarışmacılar, birbirileri ile kıyasıya mücadele içerisinde yer alıyor.

Yarışmayı takip eden izleyiciler ise Doya Doya Moda’da haftanın kazananının ve elenen isminin kim olduğunu merak ederek konuyu internette araştırmaya başladı. İşte merakla araştırılan detaylar…

Doya Doya Moda 5 Ağustos Cuma kim birinci oldu, kim elendi?

Her bedenden katılıma izin verilen ve daha da rekabetçli hale gelen programda 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın son günkü puanları oldukça merak ediliyor. Yarışmacıların tarzlarını yanıstacağı sınavda alacakları notlar ve yorumlar gelecekleri için de belirleyici rol oynayabilir. Doya Doya Moda 5 Ağustos Cuma puanları aşağıda yer almaktadır.

Zeynep Billur Uludağ:
Banu Teker:
Nihan Sağır:
Aleyna Koç:
Pınar Asoubar:
Hülya Yenidoğmuş:
Tina Özdemir:


DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum