Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm full izle tek parça ATV Youtube

ATV’nin Salı akşamları yeni bölümleriyle ekranlara gelen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 4 Ekim Salı akşamı 3. Bölümüyle yayınlandı. Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm son bölüm tek parça full reklamsız youtube ATV izle. Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm fragmanı izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm full izle tek parça ATV Youtube
04 Ekim 2022 - 22:33
Bu sezonun yeni dizilerinden biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam, ATV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in yanı sıra birçok başarılı oyuncuyu da bünyesinde barındıran dizi, şimdiden fenomen olmuş durumda. Salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan dizi, reyting sonuçlarında elde ettiği başarı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini hayranları da dizinin kaçırdıkları bölümleri internet üzerinde araştırıyor. Dizi, 4 Ekim Salı akşamı 3. Bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bu son bölümü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenlerse internet üzerinde dizinin son bölümünü araştırıyor. İşte fenomen dizinin 3. Bölümü hakkında detaylar…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla vurulduktan sonra da umutsuzca son mermisine kadar çatışmaya devam eden Cezayir artık Leyla ile sonlarının geldiğini düşünmektedir. Suna annesinin başına gelen bu felaket için babasını suçlamaktadır. Bu arada Leyla derhal ameliyata alınır. Artık tüm aile endişeli bir şekilde ameliyatın en iyi şekilde sonuçlanmasını beklemektedir. Cezayir ise Leyla'yı vuranları bulup intikam almak için vakit kaybetmeden harekete geçmiştir bile. Kısa sürede Leyla'yı vuran tetikçiyi yakalamayı başarır ve onu konuşturarak arkasındaki kişinin Ayı Boğan Yakup olduğunu öğrenir. Şimdi sırada Yakup'u yakalamak vardır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜM İZLE

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 3. Bölümü biter bitmez bir sonraki bölüm de merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izlemek için TIKLAYIN

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum