Ben Bu Cihana Sığmazam Ömer kimdir, Ömer Asaf gerçek adı nedir?

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Ömer karakterine hayat veren oyuncu merak ediliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Ömer Asaf kimdir, kaç yaşında aslen nereli? Oynadığı dizi ve filmler hangileri? Batuhan Sezer kimdir, sevgilisi eşi kimdir, burcu kilosu boyu instagram hesabı nedir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Ömer kimdir, Ömer Asaf gerçek adı nedir?
04 Ekim 2022 - 21:56
ATV’de Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana adından sıkça söz ettirmeyi de başaran dizide, oyuncular da dizi severler tarafından merakla araştırılıyor.

Araştırılan isimlerden biri de dizide Ömer karakterini canlandıran oyuncu oldu. Ben Bu cihana Sığmazam Ömer kimdir? gibi sorular da internette yoğun olarak araştırılmasıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Ömer kimdir?

ATV ekranlarının yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin karakterlerinden birisi olan Ömer Asaf’ı genç ve yakışıklı oyuncu Batuhan Sezer canlandırmaktadır.

Batuhan Sezer kimdir?

Batuhan Sezer, 3 Şubat 1987 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Alev Sezer’in oğludur. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Resim-Heyekl Tasarım Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk defa kamera karşısına TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Engin Altan Düzyatan’ın olduğu dizide Kara Bela karakterine hayat veren genç oyuncu Sezer, ilk tecrübesi olan bu dizide herkesin dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum