Ben Bu Cihana Sığmazam Canan kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir’in kardeşi Canan karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam Canan kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Değer Alp kimdir, evli mi eşi kocası kimdir burcu nedir yaşı boyu kilosu kaç?

Ben Bu Cihana Sığmazam Canan kimdir, gerçek adı nedir?
04 Ekim 2022 - 21:17
Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizi, izleyicileri de ekranlarının başına kilitliyor. Dizi severler, fenomen dizi için Salı akşamlarını adeta iple çekiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam izleyicileri, merak ettikleri konu ve oyuncuları da internet ortamında araştırıyor. Merakla araştırılan ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken oyunculardan biri de dizide Cezayir’in kardeşi Canan karakterine hayat veren oyuncu oldu. İzleyiciler, Ben Bu Cihana Sığmazam Canan karakteri kimdir? Gibi soruların yanıtlarını ise internet ortamında araştırıyor. İşte merakla araştırılan oyuncu hakkında detaylar.

Ben Bu Cihana Sığmazam Canan kimdir?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Canan karakterine hayat veren başarılı oyuncunun gerçek adı Değer Alp’tir.

DEĞER ALP KİMDİR?

22 Ekim 1979 doğumlu olan Değer Alp şuan 42 yaşında. Terazi burcu olan Alp, oyunculuk kariyerine 2011'de Karakol adlı diziyle başlamıştır. Son olarak 2021'de Şeref Bey dizisinde Dara karakterini canlandıran oyuncu, şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

DEĞER ALP YER ALDIĞI YAPIMLAR

2021 – Leyla ile Mecnun (Spiker)
2021 – Elbet Bir Gün
2021 – Şeref Bey (Dora)
2019 – Güvercin
2017 – İlk Öpücük
2014 – Kaçak Gelinler
2013 – Ali Ayşe’yi Seviyor
2011 – Karakol

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum