Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm fragmanı izle ATV Youtube 11 Ekim

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, 4 Ekim Salı günü 3. Bölümüyle yayınlandı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı izle ATV Youtube.

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm fragmanı izle ATV Youtube 11 Ekim
05 Ekim 2022 - 11:08
Salı akşamları yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam eden Ben Bu Cihana Sığmazam, dizi severleri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana kitlesini artırmayı da sürdüren dizi, adeta izlenme rekorları kırıyor.

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in yanı sıra birçok başarılı oyuncunun yer aldığı dizi, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam’ın hayranları, dizi için Salı akşamlarını adeta iple çekiyor.

Dizi, 4 Ekim Salı akşamı 3. Bölümüyle ekranlara geldi. Dizi severlerin karşısına çıkan bu son bölümün ardından Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 4. Bölüm fragmanı da merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla vurulduktan sonra da umutsuzca son mermisine kadar çatışmaya devam eden Cezayir artık Leyla ile sonlarının geldiğini düşünmektedir. Suna annesinin başına gelen bu felaket için babasını suçlamaktadır.

Bu arada Leyla derhal ameliyata alınır. Artık tüm aile endişeli bir şekilde ameliyatın en iyi şekilde sonuçlanmasını beklemektedir. Cezayir ise Leyla'yı vuranları bulup intikam almak için vakit kaybetmeden harekete geçmiştir bile.

Kısa sürede Leyla'yı vuran tetikçiyi yakalamayı başarır ve onu konuşturarak arkasındaki kişinin Ayı Boğan Yakup olduğunu öğrenir. Şimdi sırada Yakup'u yakalamak vardır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum