Ben Bu Cihana Sığmazam Azamet kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Azamet karakterine hayat veren başarılı oyuncu merak ediliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Azamet kimdir, kaç yaşında aslen nereli? Erdem Vurdem oynadığı diziler, evli mi eşi sevgilisi kimdir burcu nedir boyu kilosu kaç instagram hesabı nedir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Azamet kimdir, gerçek adı nedir?
04 Ekim 2022 - 21:42
Ekranların yeni dizilerinden biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam, Salı akşamları yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısında yer almaya devam ediyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizide, oyuncular da başarılı performansları ile özellikle internet ortamında en çok araştırılan isimlerden biri oluyor.

Dizide, Azamet karakterine hayat veren başarılı oyuncu da dizi severler tarafından araştırılan biri oldu. İzleyiciler, Ben Bu Cihana Sığmazam Azamet kimdir, gerçek adı nedir? gibi soruların yanıtlarını internette araştırmayı sürdürüyor. İşte merakla araştırılan oyuncu hakkında detaylar.

Ben Bu Cihana Sığmazam Azamet kimdir?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Azamet karakterini canlandıran oyuncu Erdem Vurdem’dir.

Erdem Vurdem kimdir?

7 Ekim 1988 yılında Konya’da dünyaya gelen Eren Vurdem, 2009 yılında Hesaplaşma dizisiyle sektöre adım atmıştır.

Özellikle Söz dizisinde hayat verdiği Başçavuş Ateş Acar karakteri ile tanınır hale gelen oyuncumuz daha önce İnadına Aşk, Arka Sokaklar, Şubat, Şefkat Tepe, Sadakatsiz gibi başarılı projelerde de yer almıştır.

Kamera karşısına en son Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile geçen oyuncumuz Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisiyle anlaşma sağlamıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum