Ben Bu Cihana Sığmazam Meltem kimdir, gerçek adı nedir?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Meltem karakterini canlandıran güzel oyuncu izleyicilerin merakla araştırdığı isimlerden biri oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam Meltem kimdir, gerçek adı nedir? Burcu Binici kimdir, evli mi eşi sevgilisi kimdir, boyu kilosu kaç, burcu nedir, Instagram adresi nedir, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Ben Bu Cihana Sığmazam Meltem kimdir, gerçek adı nedir?
04 Ekim 2022 - 22:22
Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi, Salı akşamları yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi, aynı başarıyı reyting sonuçlarında da gösteriyor. Dizide, birçok başarılı oyuncunun yer almasının yanı sıra Ben Bu Cihana Sığmazam farklı konusu ve senaryosu ile de izlenme oranlarını gün geçtikçe artırıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam adlı diziyi izlemek için Salı akşamlarını adeta iple çeken dizi severler, ekranlarının başından da bir an olsun ayrılmıyor. Dizide yer alan oyuncular da izleyiciler tarafından bir hayli merak konusu oluyor. Merak edilen oyunculardan biri de Meltem karakteri oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam Meltem kimdir, gerçek adı nedir?

ATV’nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Meltem karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burcu Binici’dir.

Burcu Binici kimdir?

Oyuncu Burcu Birinci, 6 Temmuz 1986 yılında Erzurum'da dünyaya gelmiştir. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamlamıştır.

Lise bittikten sonra Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde altı ay kadar çalıştı. Küçüklüğünden beri dans eden Burcu Birinci, Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. 1 sene kadar Anadolu Ateşi'nde dans etmiştir.

Meral Okay'ın Bir Bulut Olsam'ın Gülengül karakteri teklifini kabul ederek oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Bir Mucize Lazım Bana (2018) gibi oyunlarda oyunculuk yanı sıra 2009'dan itibaren birçok film ve dizide rol aldı.

BURCU BİNİCİ FOTOĞRAFLARI










FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum