Fatih Karagümrük - Antalyaspor canlı maç yayını bilgileri

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük ile Antalyaspor karşılaşıyor. Karagümrük Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar!

Reklam
Reklam

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor'u ağırlayacak. 3 maçtır kaybetmeyen Gümrük, çıkışını sürdürmek için sahaya çıkacak. 2 maçtır kazanamayan Akdeniz ekibi ise zorlu deplasmanda kötü gidişatını durdurmanın peşinde olacak.

Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. 2 maçlık galibiyet serisinin ardından Galatasaray deplasmanından 3-3'lük eşitlikle dönen Karagümrük, 41 puanla 9. basamakta.

Andrea Pirlo'nun ekibi, çıkışını sürdürmek için sahaya çıkacak. Akdeniz derbisinde Alanyaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından 2 maçtır kazanamayan Nuri Şahin'in öğrencileri, 33 puanla 13. basamakta. Kırmızı Beyazlılar, zorlu deplasmanda kötü gidişatını durdurup alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Fatih Karagümrük-Antalyaspor muhtemel 11'ler:

Fatih Karagümrük: Batuhan, Biraschi, Dresevic, Baniya, Levent, Adnan, Ozdoev, Shukurov, Lobhanidze, Borini, Diagne

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Ufuk, Fernando, Larsson, Ndao, Doğukan, Haji Wright