Kopenhag - Galatasaray canlı maç yayını hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkma mücadelesi veren temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Kopenhag ile karşılaşıyor. Sarı Kırmızılı takımın mücadelesini canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Kopenhag - Galatasaray şifresiz EXXEN izle gibi araştırmalar sıkça yapılıyor. Futbolseverler ayrıca GS Kopenhag şifresiz izle Galatasaray Kopenhag bedava izle Galatasaray Kopenhag taraftarium24 canlı izle Kopenhag Galatasaray selçuk sports izle gibi araştırmalar yapıyor.

Kopenhag - Galatasaray canlı maç yayını hangi kanalda?
12 Aralık 2023 - 21:27
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, A Grubu'ndaki kader maçında Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, her iki takım için de gruptan çıkma adına büyük bir öneme sahiptir. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda son hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda güçlü rakibi Kopenhag'a karşı galibiyet arayacak. 5 hafta sonunda her iki takım da 5 puanla üst tura çıkmak için mücadele edecek.

Kopenhag - Galatasaray müsabakası, 12 Aralık Salı günü TSİ 23.00'te Parken Stadı'nda gerçekleşecek. Maçın hakemi Daniele Orsato olacak ve mücadele EXXEN kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de bulunabilir.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Kopenhag: Grabara, Vavro, Boilesen, Diks, Jelert, Falk, Lerager, Sörensen, Elyounoussi, Froholdt, Cornelius.

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan, Tete, Kerem, Zaha, Icardi.

GALATASARAY'IN GRUBUNDA SON DURUM

Galatasaray, geri düştüğü maçlardan aldığı puanlarla dikkat çekiyor ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son hafta öncesinde gruptan çıkma şansını sürdürüyor. Bayern Münih'in lider olduğu grupta, Galatasaray 5 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kopenhag ile aynı puana sahip olmaları, mücadelenin büyük önem taşıdığını gösteriyor.

GALATASARAY'IN ÜST TURA ÇIKMA ŞANSI

Galatasaray, Kopenhag ile oynayacağı maçı kazanması durumunda, Bayern Münih - Manchester United mücadelesinin sonucuna bakmaksızın bir üst tura çıkacak. Eğer maç berabere biterse ve Manchester United kazanamazsa, Kopenhag bir üst tura yükselecek ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Ancak genel averajda Kopenhag'ın bir gol daha avantajlı olması nedeniyle herhangi bir beraberlik Galatasaray için risk oluşturuyor.

Mücadelede Kopenhag ve Bayern Münih kazanırsa her iki takım da bir üst tura çıkacak, Galatasaray ise Avrupa Ligi'ne katılacak. Maçın hakemi Daniel Orsato olacak ve müsabaka EXXEN kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele öncesinde tüm futbolseverler, heyecan dolu dakikaları fanatik.com.tr üzerinden canlı anlatım ve skor takibi ile takip edebilecekler.

İSTATİSTİKLER

Kopenhag bugüne kadar Galatasaray'ı konuk ettiği tek Avrupa kupası maçına Kasım 2013'te Şampiyonlar Ligi'nde çıktı ve o karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray, Avrupa kupaları tarihinde Danimarka takımlarını konuk ettiği üç maçı kaybetmedi (2G 1B) ancak iki ziyaretinden de galip dönemedi (0-1 vs Kopenhag & 1-1 vs Randers).

Bu karşılaşmadan galip ayrılan taraf Şampiyonlar Ligi son 16 turuna kalmaya hak kazanacak. Kopenhag, tarihinde 2010/11'in ardından ikinci; Galatasaray ise 2013/14'ten bu yana ilk kez bu aşamada boy göstermek istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan süreçte beş iç saha golü yiyen Kopenhag, bir turnuva sezonundaki en yüksek sayısına ulaştı. Danimarka ekibi, 2023/24'ten önce bu turnuvada evinde çıktığı 16 karşılaşmada sadece dokuz gole izin vermişti (ortalama 0.6).

Kopenhag - Galatasaray canlı izle