Pendikspor - Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri!

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Pendikspor karşısında galibiyet arıyor. Galatasaray Pendikspor canlı maç izle.

Pendikspor - Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri!
02 Aralık 2023 - 17:42
Trendyol Süper Lig'de heyecan, 14. haftada Siltaş Yapı Pendikspor - Galatasaray mücadelesiyle devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynanan zorlu mücadelede 3-3 beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde zirveye tırmanma hedefinde.

Karşılaşmanın hakemliğini Volkan Bayarslan üstlenecekken, Galatasaray'da Savinson Sanchez'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği ve Muslera'nın kart sınırında olduğu belirtiliyor. Muslera'nın sarı kart görmesi durumunda, Yukatel Adana Demirspor maçında kadro dışı kalabileceği ifade ediliyor. Peki Pendikspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Kaan, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Ziyech, Zaha, Icardi.

Pendikspor: Erdem, E. Özgenç, Berkay, Welinton, Sequieira, Lusamba, İbrahim, Diaby, Çekiçi, Halil, Erencan.

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez, Pendikspor karşısında forma giyemeyecek. Sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edilen Sanchez'in yokluğu hissedilecek.

Pendikspor ile Galatasaray arasındaki bu maçla birlikte tarihlerinde ilk kez resmi bir karşılaşmada karşı karşıya gelecekler. Daha önce 22 Şubat 2023 tarihinde oynanan hazırlık maçında Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.

Galatasaray, bu sezon ligde sadece 8 gol yiyerek en az gol yiyen takım olma özelliğini taşıyor. 13 maçta kalesini gole kapatan sarı-kırmızılılar, defansif performanslarıyla dikkat çekiyor.

Takımın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 11'e çıkardı. Süper Lig gol krallığı yarışında lider konumda bulunan Icardi, Avrupa kupalarında da 5 golle toplamda 16 gole ulaştı.

Galatasaray'da Pendikspor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunan tek futbolcu Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera. Muslera'nın sarı kart görmesi durumunda, Adana Demirspor müsabakasında cezalı duruma düşeceği belirtiliyor.

Pendikspor - Galatasaray karşılaşmasını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıkları Aleks Taşçıoğlu ile Süleyman Özay yaparken, maçın dördüncü hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak. Okan Buruk'un, Manchester United maçındaki performansı etkisiz kalan Ndombele ve Mertens'i yedek kulübesine çekme kararı aldığı, ayrıca maçta hastalandığı için 11'de başlamayan Nelsson hakkında özel bir karar verdiği ifade ediliyor.

Pendikspor - Galatasaray canlı izle