Galatasaray Manchester United canlı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Galatasaray bu hafta, Manchester United'ı İstanbul'da ağırlıyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler de soluğu internette aldı ve maç hakkında araştırmalara başladı. Galatasaray Manchester United şifresiz izle Galatasaray Manchester United EXXEN izle Galatasaray Manchester United selçuk sports izle Galatasaray Manchester United taraftarium24 canlı izle gibi araştırmalar internette araştırılıyor.

Galatasaray Manchester United canlı hangi kanalda?
29 Kasım 2023 - 18:25
Galatasaray ve Manchester United arasındaki rövanş maçı heyecanı dorukta. Galatasaray, Trendyol Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoğun bir fikstürle mücadele ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında, Galatasaray evinde Manchester United'ı ağırlayacak.

RAMS Park Stadyumu'nda gerçekleşecek bu kritik mücadelede, Galatasaray hem galibiyet arayacak hem de gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmaya çalışacak. Maçın detayları ve canlı yayın bilgileri merak konusu.

Galatasaray - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray - Manchester United maçı 29 Kasım Çarşamba günü saat 20:45'te Exxen'de canlı olarak izlenebilecek.

GALATASARAY'DA DAVINSON SANCHEZ YOK!

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasındaki Alanyaspor müsabakasında sakatlanan Davinson Sanchez, bu sebeple Manchester United maçında forma giyemeyecek. Sol üst arka adale grubunda tespit edilen 2. derece strain (zorlanma) nedeniyle Sanchez'in yokluğu hissedilecek.

MANCHESTER UNITED'DA EKSİKLER ÇOK!

Galatasaray ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Manchester United'da, Eriksen, Casemiro, Martinez ve Rashford kesin olarak forma giyemeyecek. Rasmus Höjlund'un durumu ise maç saatinde belli olacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Mertens, Zaha, Kerem, Icardi.

İSPANYOL HAKEM DÜDÜK ÇALACAK!

Mücadelenin hakemi, İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez olacak. Yardımcılıkları Raul Cabanero ve Inigo Prieto üstlenecek. VAR koltuğunda ise yine İspanyol hakem Ricardo de Burgos oturacak.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇ BİLETİ FİYATLARI

Maç bilet fiyatları, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ancak biletler kısa sürede tükendi ve kombine sahiplerinin devrettiği biletler yeniden satışa çıktı. En uygun bilet fiyatı 900 TL, en yüksek bilet fiyatı ise 20 bin TL olarak belirlendi. Bilet satışının maç saatinde de devam etmesi bekleniyor.

GALATASARAY EVİNDE KAYBETMEDİ

Galatasaray, ev sahibi olduğu 3 maçta Manchester United'a mağlup olmadı. İki takım arasındaki müsabakaların 4'ü İngiltere'de, 3'ü ise İstanbul'da gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar, ev sahibi olduğu maçlarda kalesini gole kapatarak birini 1-0 kazandı ve diğer ikisini 0-0 beraberlikle tamamladı.

GALATASARAY TARAFTARLARI KOREOGRAFİ YAPACAK!

Ultraslan taraftar grubu, önemli maçlardan önce yaptığı etkileyici koreograflarla biliniyor. Manchester United maçı öncesi de özel bir koreografi hazırlığı içindeler. Galatasaray taraftarı, bu koreografi ile takımlarını destekleyerek atmosferi daha da coşkulu hale getirmeyi amaçlıyor.

Galatasaray - Manchester United canlı izle