Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç taraftarium24 selçuk sport

Süper Lig'de 15. hafta maçları oynanıyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu hafta karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Beşiktaş - Fenerbahçe taraftarium24 canlı izle BJK FB selçuk sports şifresiz izle gibi araştırmalar yapılıyor.

Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç taraftarium24 selçuk sport
09 Aralık 2023 - 17:10
Trendyol Süper Lig'de büyük bir heyecan yaşanıyor ve bu heyecanın zirvesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maçın detayları merak edilerek arama motorlarında araştırılıyor. Beşiktaş - Fenerbahçe mücadelesi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek?

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI DETAYLARI

Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşması, 9 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak ve canlı yayını beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Bailly, Umut (Bakhtiyor), Necip (Amir), Gedson, Chamberlain, Rebic, Muleka, Cenk (Aboubakar)

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

SEZONUN KRİTİK MAÇLARINDAN BİRİ!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonuna 10 maçlık galibiyet serisiyle başlayarak 14 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu. 37 puan ve averajla zirvede yer alıyor. Beşiktaş ise 26 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip derbiden zaferle ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi, konuk ekip ise puan farkını artırarak liderliğini pekiştirmeyi hedefliyor.

BECAO VE ZAJC FORMA GİYEMEYECEK

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinde sakatlıkları nedeniyle Rodrigo Becao ve Miha Zajc sahada olamayacak. Djiku'nun iyileşmesiyle kadroda yer alması beklenirken, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'ın maç eksikleri belirsizliğini koruyor. Maç öncesi kart sınırında bulunan Samet Akaydın ve Miguel Crespo'nun durumları da belirsizliğini koruyor, kart cezaları durumunda takımlarını önemli maçlarda yalnız bırakabilirler.

İSTATİSTİKLER

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde 135'inci kez karşı karşıya gelecek. Bu rekabet tarihinde alınan galibiyet sayılarında sarı-lacivertli ekibin 47-42 üstünlüğü bulunuyor (45B).

Süper Lig tarihinde en fazla beraberliğe sahne olan eşleşme Beşiktaş-Fenerbahçe rekabeti (45). Ezeli rakipler arasında oynanan son 10 lig maçının altısından galip çıkmadı (Beşiktaş 3G-1G Fenerbahçe).

Fenerbahçe'ye rakip olduğu son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş (3G 4B), Aralık 2019'dan (1-3) bu yana ezeli rakibine mağlup olmuyor. Siyah-beyazlıların bu rekabetteki daha uzun son serisi Ocak 1990-Mayıs 1993 arasındaydı (8 maç).

Beşiktaş'a konuk olduğu son 13 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Fenerbahçe (7B 5M), son sekiz ziyaretinden galip dönemedi (5B 3M). Sarı-lacivertliler, bu deplasmandaki en uzun galibiyet hasretini tekrarlama tehlikesi yaşıyor (Mayıs 1985-Mayıs 1993 arasında 9 maç).

Beşiktaş - Fenerbahçe canlı izle