Galatasaray - Adana Demirspor canlı maç yayını hangi kanalda?

Süper Lig'in 15. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray bu hafta Adana Demirspor'u İstanbul'da konuk ediyoer. Galatasaray - Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Adana Demirspor canlı maç yayını hangi kanalda?
08 Aralık 2023 - 18:51
Okan Buruk'un liderliğindeki Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında henüz bir teknik direktörle anlaşma sağlamamış olan Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele, Rams Park'ta oynanacak ve hakemlik görevini Abdulkadir Bitigen üstlenecek. Yardımcı hakemler Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar olacak.

Galatasaray - Adana Demirspor maçı, 20.00'de başlayacak ve canlı olarak beIN Sports 1'den yayınlanacak. Ayrıca, maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de bulunabilir.

MUHTEMEL İLK 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan (Barış), Torreira, Kerem D. (Oliveira), Tete, Mertens, Kerem, Icardi

Adana Demirspor: Ertaç, Dorukhan (İsmail), Semih, Cisse, Abdurrahim, Ndiaye (Stambouli), Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Belhanda, Yusuf Erdoğan, Niang

Head-to-Head İstatistik:

Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanan 38 maçta, Sarı-Kırmızılılar 20 galibiyet elde ederken, Adana Demirspor 9 kez galip geldi. 9 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 61 gole, Adana Demirspor 31 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon oynanan mücadelelerde Adana'da berabere sona eren maçın rövanşı İstanbul'da Galatasaray'ın 2-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.

Ev Sahipliğindeki Başarı:

Galatasaray, Süper Lig'de evinde oynadığı son 23 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 21 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Aslan, bu sezon RAMS Park'ta oynadığı 6 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Ayrıca, Galatasaray, Süper Lig'de evinde puan kaybetmeyen tek takım olarak öne çıkıyor.

En Az Gol Yiyen Takım:

Savunma performansındaki üstün başarıyla dikkat çeken Galatasaray, ligde oynadığı 14 maçta kalesinde sadece 8 gol gördü. Bu performansıyla Galatasaray, ligde en az gol yiyen takım konumunda. Sarı-Kırmızılılar, bu maçların 8'inde kalesini gole kapatarak güçlü savunma sergiledi.

Ceza Sınırında Oyuncular:

Galatasaray'da Adana Demirspor maçı öncesinde kaleci Fernando Muslera, Sacha Boey ve Sergio Oliveira sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Adana Demirspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda Sivasspor mücadelesinde cezalı duruma düşecekler.