Fenerbahçe Spartak Trnava canlı maç yayını bilgileri! Şifresiz izle!

UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, gruplardan çıkma müsabakasına çıkıyor. Spartak Trnava'yı İstanbul'da konuk eden temsilcimiz, mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe Spartak Trnava canlı maç yayını hangi kanalda? Fenerbahçe Spartak Trnava canlı izle.

Fenerbahçe Spartak Trnava canlı maç yayını bilgileri! Şifresiz izle!
14 Aralık 2023 - 20:07
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşaması mücadeleleri başlıyor ve futbolseverler büyük bir heyecanla Fenerbahçe ile Spartak Trnava arasındaki müsabakayı bekliyor. Maçın detaylarına dair bilgiler ise özellikle merak konusu olmuş durumda. Peki, Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

FENERBAHÇE - SPARTAK TRNAVA MAÇI SAATİ VE YAYIN BİLGİLERİ

Fenerbahçe - Spartak Trnava karşılaşması, 14 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 20:45'te Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE - SPARTAK TRNAVA MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe:
İrfan Can, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko

Spartak Trnava: Takac, Kostrna, Duric, Kosa, Sulek, Zeljkovic, Bukota, Bernat, Azango, Ofori, Duris

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA SERÜVENİ

Fenerbahçe, bugüne kadar Avrupa kupalarında 265 kez sahne aldı. Bu süreçte 104 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, 55 kez berabere kalırken, 106 maçta mağlubiyet yaşadı. Bu müsabakalarda Fenerbahçe'nin fileleri 356 kez havalandı, kalesinde ise 380 gol gördü.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA KONFERANS LİGİ'NDEKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde 14. kez mücadele edecek. 13 maçta 9 galibiyet ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrılan Kanarya, bu karşılaşmalarda 34 gol atarken, kalesinde ise 19 gol gördü.

FENERBAHÇE İLE SPARTAK TRNAVA ARASINDAKİ 4. KARŞILAŞMA

Fenerbahçe, Slovakya temsilcileriyle üç kez karşılaştı ve bu mücadelelerin tamamı Spartak Trnava'ya karşı oldu. 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi'nde aynı grupta yer aldığı rakibini Kadıköy'de 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Bu sezon ise Trnava'nın ev sahipliğinde oynanan müsabakada Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

KADIKÖY'DE NAMAĞLUP SERİ

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını namağlup tamamladı ancak son 16 turunda Sevilla'ya elendi. İç sahada 5 galibiyet, 1 beraberlik elde eden sarı-lacivertliler, bu sezon Avrupa Konferans Ligi'nde çıktığı 5 iç saha maçını da kazandı ve son 11 iç saha maçında mağlubiyet yaşamadı.

SPARTAK TRNAVA LİGDE 3. SIRADA

Slovakya Süper Ligi'nde 17 maçta 33 puan toplayan Spartak Trnava, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 3. sırada bulunuyor. Lider Slovan Bratislava'nın 9 puan gerisinde olan kırmızı-siyahlılar, ligde 27 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

MAÇIN HAKEMLERİ

Fenerbahçe ile Spartak Trnava arasındaki müsabakada Aleksandar Stravrev düdük çalacak. Yardımcılıkları Dejan Kostadinov ve Goce Petreski üstlenecek. Dördüncü hakem ise Ivana Projkovska olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) Mario Zebec, AVAR ise Ante Culjak olacak.

Fenerbahçe - Spartak Trnava canlı izle