Nordsjaelland Fenerbahçe canlı maç yayını hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, deplasmanda Nordsjaelland ile karşılaşıyor. Sarı lacivertli temsilcimizin mücadelesini canlı izlemek isteyenler de internette araştırmalara başladı. Fenerbahçe Nordsjaelland canlı izle gibi araştırmalar internette sıklıkla yapılıyor. İşte maç hakkında detaylar!

Nordsjaelland Fenerbahçe canlı maç yayını hangi kanalda?
30 Kasım 2023 - 22:09
Bu sezon Avrupa'da boy gösteren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında Nordsjaelland ile deplasmanda karşılaşacak. Avrupa sahnesindeki performansı oldukça etkileyici olan Fenerbahçe, oynadığı 10 maçın 9'unu kazanarak sadece bir mağlubiyet almış durumda. Bu kez Danimarka deplasmanında alınacak bir galibiyet veya beraberlikle grup liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor.

H Grubu'nda oynadığı 4 maç sonucunda 3 galibiyetle toplamda 9 puan elde eden İsmail Kartal'ın öğrencileri, lider konumda bulunuyor. Nordsjaelland'ın 7 puanla takip ettiği grup tablosunda Ludogorets 6, Spartak Trnava ise bir puanla sıralanıyor. Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde 13. kez mücadele ediyor ve 12 maçta 9 galibiyet elde edip 3 kez mağlup oldu.

Nordsjaelland ile oynanacak müsabaka, Right to Dream Park'ta TSİ 23.00'te başlayacak ve Fransa Futbol Federasyonu'ndan Jeremie Pignard tarafından yönetilecek. Bu önemli karşılaşma Exxen platformunda canlı olarak izlenebilecek.

Sakatlık sorunları yaşayan Fred'in durumu, özellikle merak ediliyordu. Brezilyalı yıldız, Pendikspor mücadelesinde yaşadığı sakatlık sonrasında bireysel çalışmalara başladı ve takımla antrenmanlara geri döndü. Diğer yandan, Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı nedeniyle Danimarka'ya götürülmediği ve altyapıdan 6 oyuncunun kadroya dahil edildiği bilgisi de veriliyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, Nordsjaelland maçına lider olarak çıkacaklarını vurgulayarak, "Buraya sadece kazanmak için geldik. Hava şartları soğuk olsa da zemin gayet iyi. Rakibimiz etkili bir takım ancak analizlerimiz sonucunda nasıl oynayacaklarına dair çalışmalar yaptık. Türkiye'ye galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Kartal, sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili olarak ise, "Sakatlığı bulunan futbolcularımızın tedavileri devam ediyor. Ancak geri dönüş zamanları hakkında şu anda bir şey söylemek erken olur" şeklinde yorumda bulundu.

İLK 11'LER

Nordsjaelland: Eriksson, Hey, Hansen, Nagalo, Frese, Tverskov, Diomande, Svenson, Villadsen, Scjelderup, Rasmussen

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Yusuf Akçiçek, İsmail, Oosterwolde, Crespo, Cengiz, Kent, Szymanski, Tadic, Batshuayi

AVRUPA’DA 265. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 264 kez boy gösterdi. Bu süreçte 104 galibiyet alan sarı-laciverliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 105 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan müsabakalarda Kanarya rakip fileleri 355 kez havalandırırken, kalesinde ise 374 gol gördü.

Nordsjaelland - Fenerbahçe canlı izle