Ben Bu Cihana Sığmazam Melike kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Diziye katılan yeni oyuncu, izleyiciler tarafından merak edilerek internette araştırılıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Melike kimdir, gerçek adı nedir? Aslı Melisa Uzun kimdir, evli mi, eşi sevgilisi kimdir, boyu kilosu kaç, burcu nedir, Instagram adresi hesabı nedir? İşte detaylar…

Ben Bu Cihana Sığmazam Melike kimdir, gerçek adı nedir?
11 Ekim 2022 - 13:30
Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi, izleyiciler tarafından da en çok araştırılan dizilerden biri oldu. Oktay Kaynarca ve Pelin Akil gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı fenomen dizi, kısa zamanda izleyici kitlesini de katladı.

Salı akşamları yeni bölümleri ile dizi severlerle buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam’a katılan yeni oyuncu da internet ortamında sıkça araştırılan isimlerden biri oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye, Melike karakterine hayat verecek olan Aslı Melisa Uzun da katıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam Melike kimdir, gerçek adı nedir?

ATV’nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Melike karakterine hayat veren güzel oyuncunun gerçek adı Aslı Melisa Uzun’dur.

ASLI MELİSA UZUN KİMDİR?

Aslı Melisa Uzun 28 Temmuz 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 25 yaşındaki Türk oyuncu ve manken Aslı Melisa Uzun, 2015 yılında 'Miss Turkey Universe' seçilmiştir. 2015 Miss Universe güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

Henüz üç yaşındayken dans kurslarına başlayan ve daha sonra bale ile jimnastik eğitimi alan Aslı Melisa Uzun, Arkadaşlar İyidir isimli dizide rol aldı. Aslı Melisa Uzun, 1,74 boyundadır.

İLGİLİ HABERLER