Yürek Çıkmazı 1 bölüm full izle tek parça TRT Youtube reklamsız

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı adlı dizi, ilk bölümü ile dizi severleri ekranlarının başına kilitledi. Yürek Çıkmazı 1. Bölüm tek parça full izle kesintisiz donmadan reklamsız HD Youtube TRT ddizi dizimom izle.

Yürek Çıkmazı 1 bölüm full izle tek parça TRT Youtube reklamsız
02 Kasım 2022 - 09:26
Başrollerinde Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi, ilk bölümü ekranlara geldi. 1 Kasım Salı akşamı dizi severlere merhaba diyen Yürek Çıkmazı, adından söz ettiren bir dizi olacağının sinyallerini şimdiden verdi. Reyting sonuçlarındaki sıralaması da merak konusu olan Yürek Çıkmazı’nın yayınlanan bu ilk bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler de internet ortamında araştırmalara başladı.

TRT dizilerine bir yenisi daha eklendi. Reklam kuşaklarında sık sık karşımıza çıkan farklı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yürek Çıkmazı, sonunda dizi severlerle buluştu. İşte dizi hakkında detaylar ve ilk bölümü izleme linki.

Yürek Çıkmazı konusu nedir, neyi anlatıyor?

Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı romanından uyarlanan dizi için TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, "Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak" ifadelerini kullandı.

Dramatik hikayesi ile dikkat çeken Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

YÜREK ÇIKMAZI 1. BÖLÜM İZLE

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum