Yürek Çıkmazı Cennet kimdir, gerçek adı nedir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı adlı dizide Cennet karakterine hayat veren oyuncu merak ediliyor. Yürek Çıkmazı Cennet kimdir, gerçek adı nedir? Ayça Bingöl kaç yaşında aslen nereli evli mi eşi kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı instagram hesabı nedir?

Yürek Çıkmazı Cennet kimdir, gerçek adı nedir?
01 Kasım 2022 - 20:36
TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı adlı dizi, ilk bölümü ile büyük merak konusu oldu. Dizi, farklı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile reytingin zirvesine ortak olduğunun şimdiden sinyallerini verdi. Diziyi izleyen dizi severler de ekranlarının başında Yürek Çıkmazı hakkında merak ettiklerini internet üzerinde araştırıyor.

Yürek Çıkmazı adlı dizide araştırılan isimlerden biri de Cennet karakterini canlandıran oyuncu oldu. İzleyiciler, Yürek Çıkmazı Cennet karakterinin gerçek adını araştırıyor. İşte merakla araştırılan başarılı oyuncu hakkında detaylar...

Yürek Çıkmazı Cennet kimdir?

TRT 1’in yeni dizisi Yürek Çıkmazı’nda Cennet karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Ayça Bingöl’dür.

AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 İstanbul doğumludur. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı.

2001 yılında oyuncu Ali Gökmen Altuğ ile evlenen Ayça Bingöl’ün Leyla ve Aylin isminde iki kızı bulunmaktadır.

Kamera karşısına ilk kez 1993'te Süper Baba isimli dizi ile geçen Ayça Bingöl, 2010 yılında yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizide canlandırdığı Cemile karakteri ile adını duyurdu. Oyunculuk dışında film ve dizilerde seslendirme yapan Bingöl, “Benim Adım Gültepe”, “Babam ve Ailesi”, “Utanmazlar”, “Sonsuz”, “Ay Büyürken Uyuyamam”, “Benim Dünyam” gibi birçok yapımda rol aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum