Yürek Çıkmazı Birsen kimdir, gerçek adı nedir? Bihter Dinçel hayatı biyografisi

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yürek Çıkmazı adlı dizide, Birsen karakterine hayat veren oyuncu dizi severler tarafından merakla araştırılıyor. Yürek Çıkmazı Birsen kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli? Bihter Dinçel kaç yaşında, eşi kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı boyu kilosu yaşı instagram hesabı.

Yürek Çıkmazı Birsen kimdir, gerçek adı nedir? Bihter Dinçel hayatı biyografisi
01 Kasım 2022 - 20:51
TRT 1’in yeni dizisi Yürek Çıkmazı, ilk bölümü ile izleyicileri adeta ekranlarının başına kilitledi. Farklı ve dikkat çekici hikayesi ile günler öncesinden adından söz ettirmeye başlayan dizi, izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile takip ediliyor.

Bir yandan diziyi izleyenler diğer yandan da merak ettikleri konu ve oyuncuları internet üzerinde araştırmaya başladı. Bu isimlerden biri de ekranlarda sık sık görmeye alıştığımız ve dizide Cennet’in kızı Birsen karakterine hayat veren oyuncu oldu. Yürek Çıkmazı Birsen kimdir, gerçek adı nedir?

Yürek Çıkmazı Birsen kimdir?

TRT’nin sevilen dizisi Yürek Çıkmazı’nda Birsen karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Bihter Dinçel’dir.

BİHTER DİNÇEL KİMDİR?

Bihter Dinçel, 12 Mart 1982 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Bihter Özdemir Dinçel’dir. Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezundur. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda 5 yıl boyunca görev almıştır.

Kameralar karşısına ilk kez Dudaktan Kalbe adlı dizi ile çıkan Bihter Dinçel, 2008 yılında usta tiyatrocu Savaş Dinçel'in sahne tasarımcısı olan oğlu Barış Dinçel ile evlenmiştir. Bihter Dinçel’in bu evliliğinden Yağmur Ali isminde bir oğlu vardır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum