Yürek Çıkmazı Seray kimdir, gerçek adı nedir? Eylül Ersöz kaç yaşında, nereli?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı adlı dizide Seray karakterini canlandıran oyuncu merak ediliyor. Yürek Çıkmazı Seray kimdir, gerçek adı nedir, Eylül Ersöz kaç yaşında, nereli? Instagram hesabı nedir, boyu kilosu kaç?

Yürek Çıkmazı Seray kimdir, gerçek adı nedir? Eylül Ersöz kaç yaşında, nereli?
01 Kasım 2022 - 21:21
TRT 1’in yeni dizisi ilk bölümü ile izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. Yürekleri burkan hikayesi ile adından söz ettiren dizi, izleyicilerin merak ettiği konular ile de gündemde. Sosyal medyada da adından söz ettiren dizide oyuncular da izleyiciler tarafından araştırılmaya başladı.

Yürek Çıkmazı adlı dizide, Seray karakteri de merak edilen ve araştırılan isimlerden biri oldu. Dizi severler tarafından araştırılan Yürek Çıkmazı adlı dizide Seray karakteri hakkında bilgiler haberimizde.

Yürek Çıkmazı Seray kimdir?

TRT 1’in yeni dizisi Yürek Çıkmazı’nda Seray karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Eylül Ersöz’dür.

EYLÜL ERSÖZ KİMDİR?

2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eylül Ersöz, Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümü mezunudur. Gülperi dizisiyle ekranlara adım atan Eylül Ersöz, Timuçin Esen ile yer aldığı Gülperi dizisinden sonra Hekimoğlu dizisinde de rol alarak usta isim Timuçin Esen ile karşılıklı oynamıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum