Seversin Asya abisi Kadir kimdir, gerçek adı nedir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinde birçok oyuncu merak konusu oldu. Merak edilen oyuncuların başında da İlayda Alişan’ın canlandırdığı Asya karakterinin abisi Kadir oldu. Seversin Kadir karakteri kimdir, gerçek adı nedir, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Halil İbrahim Kurum hayatı, sevgilisi, eşi, biyografisi!

Seversin Asya abisi Kadir kimdir, gerçek adı nedir?
15 Haziran 2022 - 22:29
Kanal D ekranlarının yaz dizisi projelerinden biri olan Seversin, başarı çıtasını gün geçtikçe artırmaya devam ediyor. Sevilen dizi, birçok izleyici tarafından takdirle anılırken dizi de her geçen bölümde izleyici kitlesini artırmayı sürdürüyor.

Başarılı yapımlardan biri olan Seversin ekranlara geldiği zaman, dizi severler de özellikle merak ettikleri oyuncuları internet ortamında araştırmaya başladı. Bu oyunculardan biri de başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Asya’nın abisi Kadir karakterini canlandıran oyuncu oldu.

Reytinglerdeki başarısını da gösteren Kanal D’nin fenomen dizisi Seversin’de Kadir karakterini canlandıran oyuncu izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Seversin Kadir kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylar…

SEVERSİN KADİR KİMDİR?

Büyük bir beğeniyle izlenen Seversin adlı dizide, Asya’nın abisi Kadir karakterini canlandıran başarılı oyuncu Halil İbrahim Kurum’dur.

HALİL İBRAHİM KURUM KİMDİR?

Halil İbrahim Kurum 15 Kasım 1990 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretiminin ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu.

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk yaparak kariyerine adım atan genç isim, oyunculuğun yanı sıra müzikle de yakından ilgilidir. Oyunculuğunu geliştirme adına yurt dışında çeşitli eğitimlere katılan Halil İbrahim Kurum, ilk televizyon deneyimini "Yeni Gelin" adlı dizide "Baran" karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Genç oyuncu bu dizide; Tolga Mendi, Jessica May, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç ve Sema Keçik gibi isimlerle birlikte rol alıyor.

BENZER İÇERİKLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum