Seversin Suzan kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Seversin adlı dizide, Suzan karakterini canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Seversin Suzan kimdir, gerçek adı nedir? Seversin Nergis Kumbasar nereli, eşi kim, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Seversin Suzan kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
11 Haziran 2022 - 12:39
Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Seversin adlı dizi, başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sevilen dizi, sosyal medya ortamlarında da konuşulan dizilerden biri olmayı başardı.

Yayınlandığı her yeni bölümse, izleyiciler tarafından adeta iple çekiliyor. Dizi, son zamanlarda reytinglerdeki başarısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bir yandan diziyi izleyenler, diğer yandan da merak ettikleri konuları ve oyuncuları internette araştırıyor.

Merak edilen oyunculardan biri de Seversin dizisinde Suzan karakterini canlandıran oyuncu oldu. Dizi severler internette Seversin Suzan kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte başarılı oyuncu hakkında merak edilen konuların detayları.

SEVERSİN SUZAN KİMDİR?

Kanal D’nin fenomen dizisi Seversin’de Suzan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nergis Kumbasar’dır.

NERGİS KUMBASAR KİMDİR?

Manken; tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, senaryo yazarı, tv programı sunucusu. 25 Mayıs 1963’te Ankara’da dünyaya geldi. Aralarında çok sayıda profesör bulunan eğitim düzeyi yüksek bir ailedendir. Ankara Kolejinden mezun oldu.

Üniversiteye giderken Milli Eğitim Bakanlığı izinli kurslardan mankenlik diploması aldı ve okulu yarıda bırakarak mankenlik dünyasına adım attı; reklamlar, sinema filmleri, dizilerde yer almaya başladı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum