Seversin Asya kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, sevgilisi kim?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Seversin’in oyuncuları merak konusu oldu. Seversin Asya karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir? Seversin Asya hangi dizi ve filmlerde oynadı? İlayda Alişan sevgilisi kimdir?

Seversin Asya kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, sevgilisi kim?
05 Haziran 2022 - 18:29
Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden biri olan Seversin, yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevilen dizi, yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin gönüllerinde de taht kurmayı başardı. Reytinglerde de başarı elde eden dizi, birçok kişinin dikkatlerini üzerine çekti.

Seversin adlı dizi ekranlarda izleyicilere keyifli bir dizi akşamı yaşatırken oyuncular merak konusu oldu. Dizide, Asya karakterini canlandıran güzel oyuncu da dizi severler tarafından merak edilerek araştırılan isimlerin başında geliyor.

Peki, Seversin dizisinde Asya karakterini canlandıran güzel oyuncu kimdir, gerçek adı nedir? Seversin dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

Seversin dizisi oyuncuları

İlayda Alişan – Asya
Burak Yörük – Tolga
Nergis Kumbasar – Suzan
Zeynep Kankonde – Şerife



İlayda Alişan kimdir?

26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonludur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okumuştur.

Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren sektöre giriş yapmıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum