Seversin Ferdi kimdir, gerçek adı nedir, nereli, kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinde Ferdi karakteri merak konusu oldu. Seversin Ferdi kimdir, gerçek adı nedir? Seversin Ferdi hayatı ve biyografisi kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı, nereli?

Seversin Ferdi kimdir, gerçek adı nedir, nereli, kaç yaşında?
15 Haziran 2022 - 22:28
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Seversin, yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Seversin, oyuncuların başarılı performansları ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Dizi, reyting sonuçlarındaki başarısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başladı.

Yayınlandığı günden bu yana sosyal medyada da sıkça konuşulan dizilerden biri olan Seversin’i izleyenler, merak ettikleri konu ve oyuncuları da internet ortamında araştırmayı ihmal etmiyor. Dizide merakla araştırılan isimlerden biri de Ferdi karakteri oldu. Dizi severler, Seversin’de Ferdi karakterini canlandıran oyuncunun hayatı ve biyografisi konusunda araştırmalar yapmaya başladı.

Seversin Ferdi kimdir?

Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin'de Ferdi karakterine hayat veren oyuncu Ozan Dağgez'dir. 

OZAN DAĞGEZ KİMDİR?

Ozan Dağgez 16 Ekim 1982 tarihinde Bodrum'da doğdu. Maltepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Daha sonra Müjdat Gezen Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimleri almıştır. 

Son olarak Baht Oyunu adlı diziden yer alan Ozan Dağgez ilk olarak Afili Aşk dizisinde tanındı ve çok sevildi. Dağgez daha sonra Baht Oyunu dizisinde bambaşka bir rolle karşımıza çıktı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum