Pehlivan Hüseyin Gümüşalan kimdir, kaç yaşında, boyu kilosu kaç, nereli?

62. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri TRT Avaz ekranlarında yayınlanıyor. Güreş müsabakalarında yer alan pehlivanlar arasında Hüseyin Gümüşalan da araştırılan isimlerden biri oldu. Hüseyin Gümüşalan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kilosu kaç Instagram adresi nedir?

Pehlivan Hüseyin Gümüşalan kimdir, kaç yaşında, boyu kilosu kaç, nereli?
14 Ağustos 2022 - 14:30
Hüseyin Gümüşalan, 62. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde, çeyrek finalde Orhan Okulu’yu yenerek yarı finale yükseldi. Çeyrek final müsabakalarını TRT ekranlarında izleyen spor severler ise pehlivanlar hakkında merak edilen konuları araştırıyor.

Hayatı ve biyografisi merak edilen pehlivanlardan biri de Hüseyin Gümüşalan oldu. Kariyerinin altın günlerinden birini yaşayan Hüseyin Gümüşalan, Kurtdere er meydanında yarı finale yükseldi. İzleyicilerin merakla araştırdığı isimlerin başında gelen Hüseyin Gümüşalan hakkında bilgiler haberimizde…

Hüseyin Gümüşalan kimdir?

Hüseyin Gümüşalan 20 Şubat 1994 Kocaeli Karamürsel doğumludur. Aslen Bosna Hersek Saraybosna asıllıdır.

Daha önce birçok başarının altına imzasını atan Gümüşalan, Hersek Yağlı Güreşleri finalinde Faruk Akkoyun yenmiş ve başpehivanlığa uzanmıştır. Ayrıca Ulugazi Güreşlerinde de başpehlivan birincisi olmuştur.

Hüseyin Gümüşalan 28 yaşında ve 1.99 boyundadır. Kilosu ise 125’dir. Doğum tarihi 20 Şubat 1994, burcu ise balık’tır.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @huseyin_gumusalan ‘dır. Profil açıklamasında ise şu ifadeler yer almaktadır. Başpehlivan, Fitness, Karamürsel, Güreşçi, Boşnak ve Beşiktaş.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum