Pehlivan Ertuğrul Dağdeviren kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo kaç?

2022 yılında devam eden 661. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde boy gösteren ve başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Pehlivan Ertuğrul Dağdeviren güreş severler tarafından merak ediliyor. Ertuğrul Dağdeviren kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç?

Pehlivan Ertuğrul Dağdeviren kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo kaç?
03 Temmuz 2022 - 14:39
Edirne’de devam eden 661. Tarihi Kırkpınar Güreşleri büyük bir heyecanla devam ediyor. Favori pehlivanların elendiği güreş müsabakalarında, dikkat çeken pehlivanlar da izleyiciler tarafından araştırılıyor. Merak edilen isimlerden biri de Ertuğrul Dağdeviren oldu. Güreş severler bir yandan müsabakaları takip ederken diğer yandan da pehlivanlar hakkında merak ettiklerini internette araştırmayı sürdürüyor.

Ertuğrul Dağdeviren, 661. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ndeki performansı ile adından söz ettiren pehlivanlardan biri oldu. Dikkatleri üzerine çeken Pehlivan Dağdeviren hakkında araştırılan ve merak edilen konuların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Ertuğrul Dağdeviren kimdir?

Ertuğrul Dağdeviren 5 Ağustos 1988 tarihinde dünyaya geldi. Ertuğrul Dağdeviren aslen Balıkesir, Susurluklu’dur. 2018 yılından düzenlenen 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde rakibi Furkan Durmuş Altın’ı yenerek Başaltın’da şampiyon olmuştur. Ertuğrul Dağdeviren Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olmuştur. Ertuğrul Dağdeviren 1.92 boyundadır ve 130 kilodur.

İLGİLİ HABERLER




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum