Yusuf Can Zeybek kaç yaşında, aslen nereli, boyu yaşı kilosu kaç?

62. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri müsabakalarında boy gösteren pehlivanlar arasında yer alan Yusuf Can Zeybek, spor severler tarafından merak edilen ve araştırılan isimlerden biri oldu. Yusuf Can Zeybek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu yaşı kilosu kaç?

Yusuf Can Zeybek kaç yaşında, aslen nereli, boyu yaşı kilosu kaç?
14 Ağustos 2022 - 14:04
TRT Avaz ekranlarında 62. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri, spor severler ekranlarının başına kilitliyor. Müsabakaların canlı olarak yayınlandığı güreşleri izleyenler adeta nefeslerini tutuyor. Nefes kesen müsabakalarda birbirinden başarılı güreşçiler, finale yükselmek adına efor sarf ediyor.

Pehlivanlar arasında yer alan birçok kişi de izleyiciler tarafından merak ediliyor ve internet ortamında araştırılıyor. Bu isimlerden biri de Yusuf Can Zeybek oldu. Yusuf Can Zeybek’in kim olduğu internette araştırılan konuların başında geliyor. İşte başarısı ile dikkatleri üzerine çeken pehlivan Yusuf Can Zeybek hakkında merak edilen konuların detayları.

Yusuf Can Zeybek kimdir?

Elmalı Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban ile karşı karşıya gelen Yusuf Can Zeybek 1994 tarihinde Antalya'da doğdu.

Yusuf Can Zeybek 2013 yılında Azerbaycan'da gerçekleştirilen uluslararası turnuvada şampiyon olmuştu.

Yusuf Can Zeybek, 23 yaş altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı.

Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Yusuf Can Zeybek'in İnstagram'da 1500 takipçisi bulunmaktadır.

İnstagram hesabına "@yusufcanzeybek" adresinden ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum