Pehlivan Mustafa Taş kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç?

Edirne’de devam eden 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 2022 yılında yarı finale kalan isimlerden biri olan Mustafa Taş, spor severler tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Pehlivan Mustafa Taş kimdir, kaç yaşında, nereli? Mustafa Taş boyu kilosu kaçtır?

Pehlivan Mustafa Taş kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç?
03 Temmuz 2022 - 16:04
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreş yarışları Edirne’de devam ediyor. 2022 yılında spor severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği güreş müsabakaları TRT Spor ekranlarında da izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. 3 Temmuz 2022 Pazar tarihinde çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Yarı finale yükselen isimlerden biri de Antalyalı güreşçilerden Mustafa Taş oldu.

Mustafa Taş’ı izleyenler kendisi hakkında merak edilen bilgileri internette araştırmaya başladı. Altın kemere uzanan güreş müsabakalarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken isimlerden Mustafa Taş hakkında merak edilen bilgiler haberimizde. Mustafa Taş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Pehlivan Mustafa Taş kimdir?

1997 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Mustafa Taş alt boylarda dikkat çeken önemli isimlerden biri.

Baş pehlivan Hasan Cengiz’in bir güreşte görüp beğenerek Antalya’ya getirdiği genç pehlivan bu yılki başarılarıyla göz kamaştırıyor. Konyaaltı Belediyesinde Hasan Aydın ve Ufuk Atalan himayesinde çalışmalarına devam eden başarılı isim, sadece Kırkpınar’da Deste Orta Boy final maçında Hidayet Avcı’ya yenildi.

Bu sezon başka da yenilgi görmeyen Mustafa Taş, katıldığı diğer tüm organizasyonlarda kürsünün en üst basamadığını adeta parselledi. Deste Büyük Boy’da güreştiği 664. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerinde de 1. olan sporcu bu yıl 2. kez boy atlayarak geldiği Küçük Orta Küçük Boy’da yükselişini devam ettirmek istiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum