Gönül Dağı sezon finali ne zaman 2022, yeni sezon ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, 2022 yılında da izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Fenomen dizide, sezon finalinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Gönül Dağı sezon finali ne zaman 2022? Gönül Dağı ne zaman bitiyor? Gönül Dağı 3. Sezon 2023 ne zaman başlayacak?

Gönül Dağı sezon finali ne zaman 2022, yeni sezon ne zaman başlayacak?
28 Mayıs 2022 - 12:20
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin büyük bir merakla izlediği Gönül Dağı dizisi, yeni bölümleriyle Cumartesi akşamlarını süslemeye devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölümde adından söz ettirmeyi başaran dizi, son zamanların en çok takip edilen televizyon dizileri arasına da girdi. Gönül Dağı, reytinglerdeki başarısı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2021 yılından sonra 2022 yılında da başarısını sürdüren dizide, sezon finali de yavaş yavaş yaklaşıyor.

Cumartesi akşamlarını adeta iple çeken ve TRT 1 ekranlarının başından bir an olsun ayrılmayan Gönül Dağı hayranları, dizinin bu sezon ne zaman final yapacağını merak ediyor. Gönül Dağı’nın sezon finali tarihi dizi severleri üzse de yeni sezonda bomba gibi bölümler yine izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Peki, Gönül Dağı’nda 2022 sezon finali ne zaman, kaçıncı bölümde olacak?

GÖNÜL DAĞI 2022 SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

TRT 1 yönetimi sevilen dizi Gönül Dağı’nın sezon finali yapacağı tarihi dizi severlere duyurdu. Fenomen dizi Gönül Dağı, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü 65. Bölümle ekranlara gelecek. Dizi, bu bölümle de sezon finali yapmış olacak.

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON (3. SEZON) NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk televizyon kanallarının en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Gönül Dağı, 10 Eylül 2022 tarihinde yayınlanacak olan 66. Bölümle yeni sezona merhaba diyecek. Dizinin 3. Sezonunda neler yaşanacağı, dizi severler tarafından şimdiden merak konusu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum