Gönül Dağı İrfan kimdir, hangi oyuncu olacak? Taner babası yaşıyor mu, kim oynayacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Taner ve Zahide’nin babasının yaşadığı öğrenildi. Bunun üzerine izleyiciler, Gönül Dağı Taner’in babası kimdir, yaşıyor mu? Gönül Dağı İrfan kim olacak? Şeklinde araştırma yapmaya başladı

Gönül Dağı İrfan kimdir, hangi oyuncu olacak? Taner babası yaşıyor mu, kim oynayacak?
21 Mayıs 2022 - 23:05
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, Cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan yeni bölümleriyle reyting rekorları kıran dizide, sürpriz bir gelişme yaşandı. Gönül Dağı dizisinde Taner ve Zahide’nin babasının yaşadığı öğrenildi.

Taner, Ramazan ve dedesi ile birlikte babası İrfan’ı aramaya gitti. Tokat’ın Reşadiye ilçesinde olduğu öğrenilen Taner’in babası büyük merak konusu oldu. İzleyiciler de Gönül Dağı İrfan'ın kim olacağını merakla araştırmaya başladı.

TRT 1’in gönüllere dokunan sevilen dizisi Gönül Dağı’nda sürprizler bitmek bilmiyor. Taner babasını aramak için yola çıkıyor. Babasının izini bulan Taner, bir de kız kardeşi olduğunu öğreniyor.

Gönül Dağı İrfan yaşıyor mu?

Sevilen dizide Taner ve Zahide'nin babası İrfan Kaya'nın yaşadığı düşünülse de gerçek öyle çıkmadı. İrfan'ın yıllar önce öldüğü öğrenildi. Taner, Dilek ile birlikte babasının mezarını Gedelli'ye getirdi.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum