Gönül Dağı Mihriban kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Mihriban karakterine hayat veren oyuncu dizi severler tarafından merak ediliyor. Gönül Dağı Mihriban kimdir, gerçek adı nedir, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Gönül Dağı Mihriban evli mi, Instagram hesabı nedir, sevgilisi eşi kimdir?

Gönül Dağı Mihriban kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı?
22 Mayıs 2022 - 00:02
Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Gönül Dağı, dizi severleri adeta ekranlarının başına kilitliyor. Sevilen diziyi yakından takip eden izleyiciler, Cumartesi akşamlarını adeta iple çekiyor. Sevilen dizi, reytinglerde ve sosyal medya ortamında da başarısını sürdürüyor.

Bir yandan diziyi izleyen dizi severler, diğer yandan da merak ettikleri konuları internette araştırıyor. Merak edilen konuların başında ise şüphesiz, sevilen dizinin başarılı oyuncuları geliyor. Oyuncular arasında Mihriban karakterine hayat veren güzel aktris de merak konusu oldu.

Gönül Dağı dizisinin hayranları, dizide Mihriban karakterini canlandıran oyuncuyu merak ederek konuyu internette araştırmaya başladı. Peki, Gönül Dağı’nın Mihriban’ı kimdir, gerçek adı nedir? İşte güzel oyunun biyografisi.

Gönül Dağı Mihriban gerçek adı nedir?

Sevilen dizi Gönül Dağı’nda Mihriban karakterini canlandıran güzel oyuncu Hande Nur Tekin’dir.

Hande Nur Tekin Kimdir?

Güzelliği ve başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Nur Tekin, 22 yaşındadır. İstanbul da dünyaya gelen Gönül Dağı’nın Mihriban’ı Hande Nur Tekin, İstanbul üniversitesi tiyatro bölümünde mezun olmuştur.

İlk kez Gönül Dağı dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamış olan Hande Nur Tekin hakkında fazla bilgi bulunmamakta. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncunun şimdilik 8 bin 500 civarında takipçisi bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum