Gülsim Ali İlhan neden ayrıldı? Gönül Dağı Dilek ölüyor mu, yerine kim geçecek?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nda beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Dizinin güzel Dilek’i, Taner’in biricik yâri Dilek, kanlar içerisinde kaldı. Dizi severler Gönül Dağı Dilek ölecek mi, diziden ayrılıyor mu, neden ayrıldı? Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız dizisine mi geçiyor? Sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gülsim Ali İlhan neden ayrıldı? Gönül Dağı Dilek ölüyor mu, yerine kim geçecek?
29 Mayıs 2022 - 14:41
TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana adeta gönüllerde taht kuran Gönül Dağı dizisi, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanan bölümle, sezon finaline girdi. Sevilen dizi, hayranlarını üzen bir gelişme ile ekranlara ara verdi.

Dizinin 65. Bölüm olan sezon finalinde bir sürpriz yaşandı. Köyden bir çocuğu kurtarmak için Gönül Dağı’na çıkan Dilek, taşların düşmeye başlamasıyla izleyicileri korkuttu. Dilek, Gönül Dağı’nın taşlarının altında kaldı. Dilek’i kurtarmak için olay yerine koşan Taner, gördükleri karşısında şoka uğradı. Sevdiğini kurtarmak için canla başla mücadele eden Taner, Dilek’i hastaneye yetiştirdi ancak güzel oyuncunun dizideki akıbeti bu olaydan sonra sorgulanmaya başladı.

Dizi severler, Dilek’in ölüp ölmeyeceğini, Gülsim Ali İlhan’ın dizideki geleceğini internette araştırmaya koyuldu. Peki, yeni sezonda Dilek olmayacak mı, yoksa yerine başkası mı geçecek? İşte merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

GÖNÜL DAĞI DİLEK ÖLECEK Mİ?

TRT 1’in fenomen dizisinin senaryosunda bir değişikliğe mi gidiliyor yoksa sadece oyuncu değişimi mi olacak? En çok merak edilen şüphesiz ki bu konu. Ancak dizi yorumcularına göre, Dilek ölmeyecek Gülsim Ali İlhan diziden ayrılacak. İlhan’ın, Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinden iyi bir teklif aldığı ve o diziye transfer olacağı iddia ediliyor. Şayet Dilek ölmezse bu da demek oluyor ki Gülsim Ali İlhan’ın yerine, Dilek karakterine hayat verecek başka bir oyuncu diziye transfer olacak.

Bunca gelişmenin yaşandığı Gönül Dağı’nda yeni Dilek’i kimin canlandıracağı da şimdiden merak konusu. Bakalım, bekleyip göreceğiz. Gönül Dağı’nın Dilek’ini hangi oyuncu canlandıracak dersiniz? Yorumlarınızı aşağıda belirtmeyi unutmayın.

GÜLSİM ALİ İLHAN AYRILIYOR MU?

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında bu hafta Dilek, kanlar içinde Taner'in kucağında görüldü. Ramazan ve Veysel'in yanı sıra Gülsüm öğretmen de gözyaşları içinde kalıyor. Dizinin başrollerinden Dilek'in bu sahne sonrasında diziden ayrılacağı söyleniyor. Ancak neler yaşanacağı bu akşam Gönül Dağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Bunun yanı sıra gazeteci Birsen Altuntaş ise, Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin diziden ayrılmasıyla ilgili, "İddialar doğru… Gülsim Ali "Gönül Dağı"na veda ediyor. Peki bu veda ne zaman gerçekleşiyor diyorsanız; cevabı 65. bölümde." iddiasında bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum