Gönül Dağı Dilek, diziye yeniden mi dönecek?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Gönül Dağı, 3. sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizide, Dilek karakterinin ayrılması izleyicilerin bir kısmını küstürmüştü. Ancak yayınlanan son bölümde yaşanan gelişmeler, Dilek yeniden mi dönüyor? sorusunu akıllara getirdi.

Gönül Dağı Dilek, diziye yeniden mi dönecek?
19 Eylül 2022 - 16:12
İki sezondur TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran ve şimdilerde 3. sezon bölümleriyle yayınlanan Gönül Dağı, Cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana adından sıkça söz ettiren dizi, ilk 2 sezonunda izlenme rekorları da kırmıştı. Ancak diziden Dilek karakterinin ayrılması izleyicilerin bir kısmını küstürmüştü.

Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın henüz herhangi farklı bir dizi projesinde yer almaması, izleyicileri yeniden umutlandırdı. Dilek’in yerine kim geçecek soru da cevabını ararken, diziye Aylin karakteri dahil olmuştu. Ancak Aylin’in Taner’e açılması sonrasında Taner’in verdiği cevap, yeniden Dilek dönüyor mu? sorusunu akıllara getirdi.

Dilek geri mi dönüyor?

Dizinin son bölümünde Aylin Taner’e karşı bir şeyler hissettiğini açık açık ima etti. Taner ise Dilek her ne kadar buralardan gitmiş olsa da ben halen evli bir adamım diyerek Aylin’i reddetmişti. Dışarı çıktığında ise ayağına düşen davetiyeye farkına varmadan çarpmıştı.

Dilek’in oralarda bir yerde olduğunun farkına varan Taner ise “Buralarda bir yerde olduğunu biliyorum gitmediğini biliyorum" diyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Bu sahne bazı izleyiciler tarafından Dilek geri dönecek şeklinde yorumlandı.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum