Gönül Dağı Aylin kimdir, gerçek adı nedir? Dilek'in yerine mi geldi?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nda yeni bir oyuncu izleyicileri heyecanlandırdı. Gönül Dağı Aylin kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli? Berfin Kıymaz kimdir, kaç yaşında, evli mi sevgilisi kimdir, boyu kilosu burcu nedir Instagram adresi nedir? Aylin Dilek'in yerine mi geçti?

Gönül Dağı Aylin kimdir, gerçek adı nedir? Dilek'in yerine mi geldi?
10 Eylül 2022 - 23:14
TRT 1 ekranlarının Cumartesi akşamları yayınlanan fenomen dizisi Gönül Dağı, yeni bölümleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son zamanların en çok izlenenleri arasında yer alan dizi, reyting sonuçlarında aldığı başarı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Fenomen dizide, Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan dizide hayatını kaybetmiş ve Dilek’in ölümü dizi severleri bir hayli üzmüştü. Taner’in, bebeği ile baş başa kalması ve Dilek’in ölümü üzerine senaryonun nasıl ilerleyeceği merak konusu olmuştu.

Dizide olaylar bu şekilde gelişirken Gedelli’ye mühendis Aylin’in gelişi olayların gidişatını değiştireceğe benziyor. Mühendis Aylin’in diziye katılması üzerine dizi severleri de heyecan sardı. Aylin, izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılan isimlerden biri oldu. Peki Gönül Dağı’nda Aylin karakterini canlandıran yeni oyuncu kimdir? İşte detaylar…

Gönül Dağı Aylin Dilek’in yerine mi geldi?

Bakanlık Gönül Dağı’ndan kopan parçaların Gedelli kasabası için tehlike oluşturduğunu düşünerek kasabanın taşınmasına karar verir.

Fakat Dilek Gönül Dağı’nın altında termal su bulunduğunu fark etmiş ancak kimseye söyleyemeden vefat etmişti. Dilek’in notlarını okuyan Taner ise Gönül Dağı’nın altındaki termal kaynağı fark etmiş ve Gedelli’nin taşınması yerine ağın ıslah edilmesini ve termal suyun bir kazanç kapısına çevrilmesini önermişti.

Berfin Yılmaz kimdir?

Gönül Dağı'nda Aylin karakterini canlandıracak olan Berfin Yılmaz 1999 yılında doğdu.
Henüz 23 yaşında olan Berfin Kıymaz, Yetenek Evi Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Tiyatro sahnelerinde oyunculuk becerilerini geliştirdikten sonra Gönül Dağı dizisinin seçmelerine katılarak dizide Aylin karakterine hayat verme şansı kazanmıştır.
23 yaşındaki Berfin Kıymaz, ilk kez Gönül Dağı dizisi ile kamera önü oyunculuk deneyimi yaşayacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum