Gönül Dağı Dilek'in yerine kim gelecek? Hangi oyuncu ile anlaşıldı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bomba gibi bir bölümle sezon finaline girdi. Gönül Dağı Dilek öldü mü, Dilek’in yerine kim gelecek? Gönül Dağı Dilek’in yerine hangi oyuncu ile anlaşıldı?

Gönül Dağı Dilek'in yerine kim gelecek? Hangi oyuncu ile anlaşıldı?
29 Mayıs 2022 - 23:21
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, 2021-2022 dizi sezonunu 28 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan 65. Bölümle kapattı. Gönül Dağı dizisinin hayranları diziyi adeta iple çekiyordu. Yaz aylarının gelmesi ile yayınlanan sezon finali bölümünde ise bomba gibi bir gelişme yaşandı.

Gönül Dağı dizisinin Dilek’i köyün bir çocuğunu kurtarmak isterken dağdan düşen taşların altında kaldı. Taner’in yetişmesi ise hastaneye kaldırılan Dilek’in öleceği iddia edildi. Dilek ölecek mi ölmeyecek mi bilinmez ama karaktere hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılacağı kesin gibi.

Dizi severlerin merakla araştırdığı konuların başında ise Gönül Dağı Dilek ölmez ve Gülsim Ali İlhan diziden ayrılırsa yerine kim gelecek? Gönül Dağı’nda Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisine transfer olacağı iddia edildi.

Eğer bu iddia doğru ise Gönül Dağı’nın güzel Dilek’ini bundan sonra Camdaki Kız dizisinde görebiliriz.

GÜLSİM ALİ İLHAN AYRILIYOR MU?

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında bu hafta Dilek, kanlar içinde Taner'in kucağında görüldü. Ramazan ve Veysel'in yanı sıra Gülsüm öğretmen de gözyaşları içinde kalıyor. Dizinin başrollerinden Dilek'in bu sahne sonrasında diziden ayrılacağı söyleniyor. Ancak neler yaşanacağı bu akşam Gönül Dağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Bunun yanı sıra gazeteci Birsen Altuntaş ise, Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin diziden ayrılmasıyla ilgili, "İddialar doğru… Gülsim Ali "Gönül Dağı"na veda ediyor. Peki bu veda ne zaman gerçekleşiyor diyorsanız; cevabı 65. bölümde." iddiasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum