Carmen Maria kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyada yayınlanan Bebek Sahili’nde cinsel ilişki videosunun ardından Carmen Maria T. ismi gündem oldu. Carmen Maria kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Carmen Maria sosyal medya hesabı Instagram var mı? Carmen Maria Türk vatandaşı mı?

Carmen Maria kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı?
01 Haziran 2022 - 12:21
Türkiye’de geçtiğimiz gün yaşanan bir olay gündeme adeta bomba gibi düştü. İstanbul Bebek Sahil’de iki kişi, ulu orta yerde cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. Yaşanan bu anların video kaydı ise çevrede bulunan bir vatandaş tarafından alındı. Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından, binlerce kişi olaya tepki gösterdi.

Tartışmaların devam etmesinin yanı sıra, Carmen Maria ismi de Twitter’da gündem oldu. Birçok kişi topluma açık yerde çevresinde bulunan insanlara aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren kişinin Carmen Maria adından bir kadın olduğunu konuşmaya başladı. Ardından gelen iddialara göre ise Carmen Maria, daha önceden Türk vatandaşlığı almış ve İstanbul’da yaşayan biriydi.

Gelen iddialarla birlikte Carmen Maria’nın kim olduğu merak konusu oldu. Bir başka iddiaya göre ise, Maria’nın akıl sağlığı yerinde değil. Peki, Carmen Maria kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Carmen Maria kimdir?

Carmen Maria T., C.M.T. olarak açık ismi belirtilmeyen Bebek sahilinde gündem olan kişidir. Aslen Türk olduğu iddiaları için doğrulama gelmezken, Ukraynalı olduğu söylentileri de dolaşmaya başladı.

Bebek sahilinde uygunsuz şekilde hareket ettikleri için gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Özgür K. tutuklanırken, Carmen Maria T. ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alındı.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum