İstanbul Bebek sahili cinsel ilişkiye giren çift ve çıplak güneşlenen adam şok etti!

İstanbul’da bugün iki akıl almaz olay yaşandı. Bebek Sahil’de ulu orta yerde cinsel ilişkiyle giren çift ve çırılçıplak bir şekilde güneşlenen bir şahıs görenleri hayretlere düşürdü. O anlar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından video kaydına alındı. Her iki olay da sosyal medyada geniş yer buldu.

İstanbul Bebek sahili cinsel ilişkiye giren çift ve çıplak güneşlenen adam şok etti!
31 Mayıs 2022 - 22:10
İstanbul Bebek Sahil’de yaşanan iki farklı cinsel olay, Türkiye gündeminde geniş yer buldu. İlk olayda, sahil kenarında bir çift, ulu ortada yerde cinsel ilişkiye girdi. Çiftin rahat tavırları ve çevrelerindeki insanları umursamaması görenleri hayretlere düşürdü.

Bir diğer olayda ise yine sahil kenarında bulunan bir şahıs, üzerinde hiçbir şey bulunmadan çırılçıplak bir şekilde banka uzandı. Banka çıplak bir şekilde yatan bu şahsın rahat tavırları da yok artık dedirtti. Her iki olayla ilgili de İstanbul Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Konuyla ilgili İstanbul Valiliği de bir açıklama yaptı. Açıklamada, "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir" denildi.

'Şahıslar hakkında 'Hayasızca Hareket' suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.'nin ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.'

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum