Bebek'te yaşanan olay nedir, sahildeki görüntülerin videosu Twitter'da şoke etti!

İstanbul Bebek sahilindeki yaşanan olay ülke gündemine bomba gibi düştü. Sahilde alenen cinsel ilişkiye giren çiftin videosu, Twitter’da gündem oldu. Olayın yankısı sürerken çift hakkında İstanbul Valiliği’nden açıklama geldi. Bebek sahilde cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alındı.

Bebek'te yaşanan olay nedir, sahildeki görüntülerin videosu Twitter'da şoke etti!
31 Mayıs 2022 - 23:12
İstanbul Bebek Sahil’de akıl almaz olay meydana geldi. Üstelik olay bir değil, iki taneydi. İkisi de iğrenç, ikisi de alenen toplum içerisinde meydana gelen olaylar görenleri adeta hayretlere düşürdü. Bebek sahilde yaşanan ilk olayda, bir çift herkesin ortasında açık açık cinsel ilişkiye girdi. O anlar, sahil kenarından araçla geçen vatandaşlar tarafından kayda alındı.

Olayın videosu, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Twitter’da birçok kişi yaşanan bu olaya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği’nden çiftle ilgili açıklama geldi. Hem kadının hem de adamın sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Yaşanan bir diğer olayda ise bir adam sahil kenarındaki banka çırılçıplak uzandı. Üzerinde hiçbir şey bulunmayan şahsın rahat tavırları, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hayretle karşılandı. Yine çevrede bulunan bir vatandaş, banka çıplak uzanan şahsın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. O anlara da tepki gecikmedi. Şahıs, gözaltına alındı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum