Bebek Sahili'nde cinsel ilişkiye girenler Özgür K Carmen Maria kimdir, nereli?

Geçtiğimiz gün İstanbul Bebek Sahil’de cinsel ilişkiye girerken kameralara takılan çift, sosyal medyada infial yaratmıştı. Büyük tepki çeken olayın ardından videoda yer alan çiftin kim ve nereli oldukları merak konusu oldu. Bebek sahilde alenen cinsel ilişkiye girenler kimdir, nereli, Türk mü, yabancı mı, isimleri nedir?

Bebek Sahili'nde cinsel ilişkiye girenler Özgür K Carmen Maria kimdir, nereli?
01 Haziran 2022 - 11:56
Türkiye geçtiğimiz gün yayılan bir video ile adeta şoka uğradı. İstanbul Bebek Sahil’de bir çift, ulu orta yerde çevresindeki insanlara da aldırmadan cinsel ilişkiye girdi. Yaşanan bu olay, o sırada sahil kenarında aracıyla seyreden bir vatandaş tarafından kayda alındı.

Görüntülerin yayılmasının ardından sosyal medyada büyük tepki geldi. Özellikle Twitter’da yaşanan bu olaya birçok kişi sert tepki gösterdi. Öte yandan buna benzer başka bir olayda da erkek bir şahıs, sahil kenarında bulunan bir banka çırılçıplak uzanarak güneşlendi.Bu olay da bir vatandaş tarafından video kaydına alındı ve sosyal medyada paylaşıldı.

Her iki olayın da yankısı sürerken sahilde cinsel ilişkiye girenlerin kim oldukları ve uyrukları merak konusu oldu.

ÖZGÜR K. VE CARMEN MARİA NERELİ? TÜRK MÜ?

Bebek sahilindeki olay gündeme otururken uluorta cinsel ilişkiye giren Özgür K ve Carmen Maria'nın uyrukları tartışma konusu oldu. İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklama ile bu kişilerin Türk oldukları kanısı yayılmıştı.

Sosyal medyada ise Özgür K'nın sonradan Türk vatandaşlığına geçen Pakistanlı olduğu iddiaları var. Ancak bu iddia doğrulanmış değil. Zira Özgür K'nın Çorum nüfusuna kayıtlı olduğu da söyleniyor.

Carmen Maria T'nin ise bir Avrupa ülkesinden olduğu ve sonradan Türk vatandaşlığı aldığı öne sürülüyor. İstanbul Valiliği henüz söz konusu kişilerin uyruklarına dair net bir bilgilendirme yapmış değil.

ÖZGÜR K.'NIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Özgür K. nöbetçi sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesinde şunları anlattı:
"Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum, izinliyim, pişmanım ve tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum."

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum