Yargı sezon finali ne zaman 2022, yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yargı’nın ne zaman sezon finali yapacağı merak konusu oldu. Yargı sezon finali hangi tarihte, kaçıncı bölümde? Yargı 2. Sezon 20223 hangi tarihte ne zaman başlayacak?

Yargı sezon finali ne zaman 2022, yeni sezon ne zaman başlayacak?
29 Mayıs 2022 - 14:08
Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Yargı, 2022 dizi sezonunda adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Dizi, Pazar akşamları reytinglerde de başarı elde ederek izleyicilerin gönüllerinde adeta taht kurdu. Sevilen dizinin yeni bölümleri ekranlara geldiği andan itibaren sosyal medyada da birçok kez gündem olmayı başardı.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı dizi, ilk sezonunda muhteşem bir performans yakaladı. Dizi severler, Yargı için Pazar akşamlarını adeta iple çekiyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Yargı’nın ne zaman sezon finaline gideceği ve yeni sezona ne zaman başlayacağı da büyük merak konusu oldu. Dizi severlerin merakla araştırdığı bilgilere haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. Yargı ne zaman sezon finali yapacak, yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

YARGI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Merakla araştırılan Yargı dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Dizi, 29 Mayıs 2022 Pazar akşamı yayınlanacak olan 34. Bölümle sezon finaline gidecek. Dizinin yeni sezonu ise büyük bir heyecanla beklenecek.

YARGI YENİ SEZON (2. SEZON) NE ZAMAN?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, sezon finali yaparak tatile girecek. Dizi, 2022 Eylül ayında yeniden izleyici ile buluşacak. 2023 dizi sezonunda da yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına olacak.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum