Yargı Avukat Seda kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Avukat Seda birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yargı Avukat Seda kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı, Evli mi eşi kimdir, Instagram hesabı nedir?

Yargı Avukat Seda kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?
22 Mayıs 2022 - 21:22
Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren dizi Yargı, Pazar akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yargı dizisi, reytinglerdeki başarısı ile de dikkatleri üzerine çeken bir dizi.

Dizi severler, Yargı dizisi için Pazar akşamlarını adeta iple çekiyor. Bir yandan dizi izlenirken diğer yandan da merak edilen konular internette araştırılıyor. Merak edilen konuların başında ise şüphesiz dizide yer alan oyuncular geliyor.

Yargı dizisinde Avukat Seda karakterini canlandıran oyuncu da bu isimlerden biri oldu. Diziyi izleyen izleyiciler, Yargı Avukat Seda kimdir, gerçek adı nedir? Gibi soruları internette araştırmaya başladı.

Yargı Seda kimdir?

Seda, Laçin’in kız kardeşidir. İzmir’de kendine ait olan başarılı bir avukatlık firması vardır. “Adalet” söz konusu olduğunda başarılı bir sonuç almak adına elini kirletmekten asla çekinmez. Her zaman ve her ortamda dikkat çeken; insanı ilk görüşte hep etkileyen bir tarzı vardır.

Nergis Öztürk kimdir?

Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 yılında Kocaeli Kandıra'da dünyaya gelmiştir. Annesi Öğretmen babası ise Elektrik Teknisyeni olan Nergis Öztürk aslen Ordu'ludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır. İlk sinema oyunculuk deneyimini Haluk Bilginer, Beyazıt Öztürk ve Ayşen Gruda'nın da rol aldığı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ile gerçekleştirmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum