Yargı Yeşim kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D’nin Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Yeşim karakteri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yargı Yeşim kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli? Yargı Yeşim evli mi, eşi kimdir, Instagram hesabı nedir?

Yargı Yeşim kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli?
22 Mayıs 2022 - 21:24
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Pazar günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Yargı, reyting rekorlarını da alt üst ediyor. Yargı dizisinin izleyicileri merak ettikleri oyuncuları da internette araştırıyor.

Yargı dizisinde Yeşim karakteri de araştırılan isimlerden biri oldu. Yargı Yeşim kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli? Yargı dizisinde Yeşim karakterini kim canlandırıyor?

Yargı Yeşim kimdir?

Yargı dizisindeki Yeşim karakteri Çağdaş'ın sevgilisi olarak biliniyor. Yeşim sakat rolü yapmaktadır ama gerçekte sakat değildir. Hemşirelik 3. sınıf terk bir kişidir. Yeşim Cihan'ın kız kardeşi olarak biliniyor ve Çağdaş'ın düşmanı olarak tahmin ediliyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ilgaz ve Ceylin'in yolları bir cinayet vakası ile kesişir. Yargı dizisinde, katili birlikte arayan bu ikilinin yaşadıkları işleniyor.

Ilgaz rolüne Kaan Urgancıoğlu, Ceylin rolüne ise Pınar Deniz hayat veriyor.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum